Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 17:35

Αποτελέσματα Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας της 23η Μαρτίου 2016

Με πρωτοβουλία του συλλόγου μας και με την σύμπραξη και άλλων  ομάδων εθελοντών του χώρου αλλά και επαγγελματιών των γύρω περιοχών που θίγονται από την σημερινή άθλια κατάσταση του Πάρκου, έγινε στη κεντρική είσοδο μπροστά από το άγαλμα του Βασ .Κωνσταντίνου την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016  και ώρα 16,30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια του πολύπαθου Πεδίου του Άρεως.
 
Εκπρόσωποι αρκετών σωματείων ,φορέων αλλά και απλοί πολίτες έλαβαν το λόγο και αναφέρθηκαν στη σωρεία των προβλημάτων που ταλανίζουν χρόνια τώρα το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας.
 
Τη συγκέντρωση λάμπρυναν με τη παρουσία τους οι ηθοποιοί κα Μιμή Ντενίση και ο κ. Ντίνος Καρύδης αμφότεροι μέλη επί τιμή του συλλόγου μας αλλά και πλήθος κόσμου ,οι οποίοι υποσχέθηκαν να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στις προσπάθειες που κάνουν οι εθελοντές του Πεδίου του Άρεως και ο σύλλογος μας ιδιαιτέρως στην αναδόμηση και αναβάθμιση του Πάρκου μας στα επίπεδα τουλάχιστον του Εθνικού Κήπου.
 
Αποτέλεσμα της συγκέντρωσης αυτής ήταν αφενός η  γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων όλων των εθελοντικών ομάδων και σωματείων που ενδιαφέρονται για το Πάρκο αλλά και των περιοίκων και αφετέρου η ομόφωνη απόφαση να συμπράξουν όλοι  μαζί από κοινού στην αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως.
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033