Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 10:43

Ευχαριστήρια επιστολή προς Αντιπεριφερειάρχη Αττικής Κα.Παπαδημητρίου 20/04/2013

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θέλει μέσω της ιστοσελίδας του και του έντυπου τύπου της περιοχής να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του σε σας για την συμπλήρωση της περίφραξης του Πεδίου του Άρεως , έργο που ήταν επιθυμία και στόχος του συλλόγου μας αλλά και όλων των περιοίκων, για πολλά χρόνια.

Μία υπόσχεση που είχατε δώσει στον Πρόεδρό μας με την από 5 Δεκεμβρίου 2012 απαντητική επιστολή σας υλοποιήθηκε κατά τον καλλίτερο και αμεσότερο τρόπο. Εξάλλου το ενδιαφέρον σας για το Άλσος είναι σε όλους γνωστό και είμαστε σίγουροι ότι το έργο θα συνεχισθεί περαιτέρω για την πλήρη αποκατάσταση και αναβάθμιση του χώρου με την επαναλειτουργία των χώρων αναψυχής και την αποπεράτωση των κτηριακών εγκαταστάσεων,την φύλαξη,την λειτουργία του αυτόματου ποτίσματος,την οριοθέτηση του χώρου επισκέψεως των κατοικιδίων ζώων,την σήμανση των δρόμων και την αποκατάσταση των ζημειών στις παιδικές χαρές.

Ο σύλλογός μας θα είναι πάντα στο πλευρό σας αρωγός σε κάθε προσπάθειά σας για την αναβάθμιση του βασικού αυτού πνεύμονα υγείας για το κέντρο της Αθήνας μας.

o Πρόεδρος                                                                                 ο Γεν. Γραμματέας

Μπαχλιτζανάκης Εμ.                                                                    Γεωργιάδης Δημ. (Φαίδων)
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 13:18
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

• Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα