Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 17:56

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Πασβούρη 02/09/2014

Προς την

ΓΕΝ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΔΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΥΓΙΕΙΝΗΣ  

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡ.ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ                                                                           

Υπόψη κ. Ευάγγελου Πασβούρη

Αξιότιμε κε Πασβούρη,

Αναφερόμενοι στην επιστολή σας με αριθ. Πρωτοκόλλου 8032/312 ημερομηνίας 25/7/ 2014  αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  την Υπηρεσία σας αλλά και ιδιαιτέρως εσάς προσωπικά για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας προκειμένου να ενεργήσετε και αναδείξετε τα χρονίζοντα προβλήματα των χώρων του Πεδίου του Άρεως  τα οποία δυστυχώς αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για την υγεία τόσο των φιλοξενουμένων όσο και των περιοίκων του Πάρκου.

Είχατε και έχετε ιδία άποψη για τους χώρους αυτούς και ιδιαιτέρως μετά την τελευταία σας επίσκεψη διαπιστώσατε και εσείς όπως αναφέρεστε στην επιστολή σας ,ότι η κατάσταση του Πάρκου αλλά και των περιβαλλόντων αυτό χώρων έχει δυστυχώς επιδεινωθεί και αυτό σε αντίθεση με όλους τους κατά καιρούς αρμόδιους…της Περιφέρειας που τα βρίσκουν όλα ωραία...    

Ας ελπίσουμε ότι η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας υπό την κα Ειρ. Δούρου θα ενδιαφερθεί πιο ενεργά και με ανθρωπιστική άποψη για το πολυπαθές Πεδίο του Άρεως και θα αποφασίσει επιτέλους να το παραχωρήσει στον Δήμο σαν πιο αρμόδια υπηρεσία που έχει την υποδομή για την καθημερινή συντήρησή του και κάλυψη όλων των αναγκών του.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε  για την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως αλλά και των περιβαλλόντων αυτό χώρων του λόφου Φινόπουλου ,του πευκοδάσους πίσω από τη Σχολή Ευελπίδων και τα Δικαστήρια, του δασυλλίου γύρω από το 38ου Γυμνάσιο και λύκειο  και την πλατεία Πρωτομαγιάς και  ελπίζουμε  να σας έχουμε πάντα δίπλα μας από οποιαδήποτε θέση  και αν βρεθείτε. 

 

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ του συλλόγου μας

 

Ο Πρόεδρος                                                     ο Γεν. Γραμματέας

Μπαχλιτζανάκης Μανώλης                          Γεωργιάδης Δημήτρης Φαίδων

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 13:24
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033