Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 08:38

Μια λίγο διαφορετική οπτική γωνία

Επισυνάπτουμε όπως μας ζητήθηκε και όπως ακριβώς την παραλάβαμε την παρακάτω επιστολή από την Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίον του Αρεως.

Η Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίον του Αρεως, είναι μία ομάδα κατοίκων από τις γύρω από το Πεδίο ΄Αρεως περιοχές της Κυψέλης,του Γαλατσίου,της Πατησίων και άλλες, με στόχο να συμβάλουν και αυτοί με τις προσπάθειές τους στην ανάταξη του πάρκου και οι οποίοι χωρίς να είναι μέλη του συλλόγου μας έχουν την συμπαράστασή και υποστήριξή μας εφόσον υπηρετούμε όλοι μας τον ίδιο κοινό σκοπό.

 

 

Αγαπητοί φίλοι,
 
Διαβάσαμε χτες με ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του κ. Καλοδούκα και της κυρίας Λυκούρα σχετικά με το τι αλλάζει στο Πεδίον του Αρεως: https://left.gr/news/reportaz- leftgr-pedion-toy-areos-allaze i
 
Επισυνάπτουμε μια λίγο διαφορετική οπτική γωνία σε όσα γράφουν οι συνεργάτες σας και παρακαλούμε θερμά να βρεί τον δρόμο στις ιστοσελίδες σας. 
 
Με εκτίμηση
 
Η Επιτροπή Κατοίκων για το Πεδίο του Αρεως

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να βρέιτε την επιστολή παρακάτω στα Συνημμένα Αρχεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 09:32
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033