Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 10:25

Αρ. Φύλλου Νο5 - Φεβρουάριος 2016

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΊ΄ΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«Αθηνά»

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2015
 
 
4/2/2015. ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
 ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22Α ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.
 
19/2/2015 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κα  ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ κ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .
 
1 ΜΑΡΤΙΟΥ2015 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΝ 22Α ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ.
 
5/3/2015 ΣΥΝΕΚΚΛΗΘΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.
                                                                                                                       
30/3/2015 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  κ. Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
 
5&6/4/2015 ΕΓΙΝΕ ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΜΑ  ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
 
14/4/2015 ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥSTAR ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ  ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠ ΌΛΙΓΟΝ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Μία» ΤΗΣ κας ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
 
26/4/2015 ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΠΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
 
30/4/2015 ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ κ. Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. 
 
9/5/2015  ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  κας. ΕΡΜΙΝΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. 
 
26/6/2015 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤHN ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚH ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ 40Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΚΥΖΗ ΚΑΙ ME THN ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΔΗΜ. ΓΟΥΛΕΣ.
 
12/7/2015 ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
 
16-17-18/7/2015 ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΛΑΔΕΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΟΥΣΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ  ΠΕΖΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.
 
17/7/2015 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ STAR  ΔΕΙΞΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ  ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
 
20/7/2015 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ  ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛ κ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ  ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΘΟΣΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ  ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ  ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ. Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΝΩ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΣΑΜΑ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΤΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΟΣΜΕΣ …ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΡΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΕΛΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΘΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ.
 
3/10/2015 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ MEGA H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ.
 
7/10/2015 ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΑ ΑΛΣΥΛΛΙΑ ΤΟΥ 38ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΑΛΤΙΝΩΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8,00 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΑΛΙΚΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ «ΆΛΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ»  ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΤΩΣΕΙ. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ …….ΔΗΛ .ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ- ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ …. «ΣΕ 30 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ»…… ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ… ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΤΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΣ.   
ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΡΙΟΥ 2015 ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ 4 ΤΜΗΜΑΤΩΝΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΚΕΙ ΕΚΕΙ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΕΝΩ ΠΙΟ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΒΡΩΜΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΛΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;
1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ) ΤΑ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ «ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ»ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΥΧΑΙΑ. ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο KOΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΟΣΜΗ…. ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ 
 
3 & 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΥΣΑΝ ΔΕΝΔΡΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 11:00
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033