Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 21:34

Αρ. Φύλλου Νο6 - Φεβρουάριος 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΊ΄ΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«Αθηνά»

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2016
 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ –ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ,ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙA. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ.

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2016
 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟΛΙΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΤΙΝΑΖ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΣΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ,ΔΩΡΑ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ Η ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΑΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ..

ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016  ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΧΑΡ, ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΡΑΓΚΑΒΗ 49 ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΟΥΝΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΟΚΤΩ  ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΡΟΥ.

–ΣΤΙΣ  11.2.2016 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 18/2/2016 ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.

-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κας ΕΡΜΙΝΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 23.2.2016 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ.

-ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΝΕΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ,ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΙΣΜΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ .                                                                                                                                                               \

-ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΠΕΝΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SECURITYΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΠΕΖΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ.                                                                                                                                                                        

–ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

–ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΑΝΗΚΕ ΜΕΝ ΣΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ.

–ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ «ΑΛΣΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ» ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ –ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ- ΚΑΘΟΣΟΝ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ HOTSPOTSΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ.

–ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ TOGREENPARKΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ !!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 17 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ, ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΥΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΊ ΤΟ 2004 ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ.

 –ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ,ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ Κ.Α.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/2/2016 ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΑΓΚΑΒΗ 47 ΣΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ Γ.Σ.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015  ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016. ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015.

ΣΤΙΣ 5/3/2016 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  «ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ»ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ)ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. 20 ΤΟΝΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ.!!!

-ΣΤΙΣ 10/3/2016 ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.

-Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΤΕΘΕΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΡΧΊΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.                                                                                

–ΣΤΙΣ 17/3/2016 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΤΕ  κ. Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.

- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 4,30ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

-22/3/2016 ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 23/3/2016 ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΝΤΕΝΙΣΗ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΈΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΔΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ … Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΑΝΤΙΦΑ» ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.!!! ΠΟΙΟΥΣ??ΕΜΑΣ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΕΝΟΣ ΠΑΡΚΟΥ! ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ??ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΣΑΣ,ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.  

-ΣΤΙΣ 26/3/2016 ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ κ.ΧΑΡ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ STAROΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ. 

-ΣΤΙΣ 2/4/2016 ΕΔΟΘΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕYΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ  ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ OPENERTΣEΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ.

-ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ANT1ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.

-3/4/2016 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ..

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ…. ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ….ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙ.

-ΣΤΙΣ 17/5/2016 ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ OPEN ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ, ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ  ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

-19/5/2016 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

-27/5/2016 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥ 21ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Κας ΝΙΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 21ου ΚΑΙ 17ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΛΟΦΟ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ,ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΝΕΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ,ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ,ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ.

ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ κα ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΤΟΝ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ,ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ.

-30/5/2016 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ STAR  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 20 ΤΟΝΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

-9/6/2016 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΟΛΔΑΤΟ.

-24/6/2016 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κα ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ: ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ.ΑΘΗΝΩΝ-ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ(Α.Π.12332 Φ702.15 -5/7/2016).

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ (Α.Π.24668/27.7.2016) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΗ Δ.Ο.Λ.Τ.Α.

–Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ (ΜΕ Α.Π. 469 -27/7/2016 ) ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

- ΛΑΒΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ(Α.Π.25008   8/8/2016) ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ.  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 9/10/2016 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ  κ. ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ.  ΚΑΙ  ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ….  ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. 

-ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ» ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2016. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2017 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ                 

----19/10/2016 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» κ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΈΚΔΟΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ  ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ,Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ  κ Ι.ΣΓΟΥΡΟΥ –ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΥΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

-ΣΤΙΣ 23/10/2016 ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΕ ΤΟ 24ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΚΥΖΗ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2016 Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟΛΙΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΟΥΣΕΛ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ,ΠΙΣΤΑ ΠΑΤΙΝΑΖ, ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Ι. ΓΩΓΩΝΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ,ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,

- Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ 110 ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

–Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΟΦΡΑΚΤΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΥΤΩΝ ΣΤΙΣ 11,00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 06,00 ΤΟ ΠΡΩΪ.

-Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

- ΑΝΥΨΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΩΝ ΒΕΡΓΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.(ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ).

- ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΜΕΝΕΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΔΕΝΔΡΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΝΩ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΓΚΑΖΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.

-ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ Η ΟΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

-ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΥΠΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΡΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ:

ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ.                                                                                                                                      

-ΟΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.                                                       

--ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.                                                                                                                                    

-Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.                                                                                                                                                                 

–ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ, Η ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ .                                                                                                                           

–ΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ Η ΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.                                                                                                                                                         

-ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ,ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΙΟΣΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΠΙΘΑΝΟΝ  ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΡΥΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΚ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ.                                                                                

-ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΡ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΡΩΊ ΠΡΩΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΚΟΜΗ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

-ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΤΑΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ…..                                                                                                                                     

-ΤΟ ΠΡΩΗΝ GREENPARKΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.          

 

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ …….ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ,ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΗΠΩΝ» ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΜΗΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ,Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΕ ΤΟ Σ ΆΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ .
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 09:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αρ. Φύλλου Νο5 - Φεβρουάριος 2016
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033